Wednesday 23 February 2011

Μικρη αδεια...

Δεν θα μπορεσω για λιγες ημερες να κανω φωτογραφισεις γιατι αρρωστησα και ποτε, ποτε δεν παω σε νεογεννητο αρρωστη!! :)
Εμ, εχω τα αγορια δυο βδομαδες σπιτι, λογικο ειναι να κολλαγα...

Τα καλα νεα ειναι οτι αγορασα 3 νεα pods για τις φωτογραφησεις. Τα δυο ειναι unisex το ενα για κοριτσακια... ανυπομονω να τα δοκιμασω!!

4 comments:

Ρεβεκκα said...

καταρχας περαστικα,στην ιδια φαση με βρισκεις.θα ηθελα την βοηθεια σου αν θες κ αν μπορεις να μου την δωσεις.θα αρχισω να τραβαω φωτο βαφτισεις στο νησι μου αλλα εκτος απο υην Νικον D 80 δεν εχω αλλα αξεσουαρ.δεν εχω ιδεα τι χρειαζεται.αν θες πες μου τι θα μπορουσα να αγορασω που ειναι απαραιτητο.περαστικα κ ευχαριστω πολυ.

Tina Kewy said...

Χμμμ... κοιταξε να δεις, για βαπτισεις, καταρχας θες εναν καλο φακο. Γενικα εχω επενδυσει σε φακους. Το σωμα της μηχανης ουτως ή αλλως το αλλαζεις καθε 2-3 χρονια γιατι πεφτει η αποδοση του αισθητηρα. Εχω καμποσους φακους και εκαστος κοστιζει περισσοτερο απο το σωμα της μηχανης!

Δεν χρειαζεται να αγορασεις κατι, μπορει να ενοικιασεις!! Θα σου ελεγα ας πουμε προβολεις αλλα εχω κανει βαπτισεις σε κλειστο χωρο (ημερα) χωρις ουτε καν εξωτερικο φλας. Απλα ειχα παρα πολυ γρηγορο φακο (1.2). Μαλιστα την μια φορα δεν ειχε καν αναμμενα φωτα μεσα στην εκκλησια. Οι φωτος ηταν μια χαρα, οι γονεις ενθουσιασμενοι.

ΑΝ χρειαστεις προβολεις με 100 ευρω νοικιαζεις.
Για εμενα τα Must ειναι οι φακοι, και εγω εχω και ενα καλο, γρηγορο εξωτερικο φλας (και ενα δευτερο "σκλαβο" με τηλεχειρισμο το οποιο ομως το χρησιμοποιησα μονο μεσα στο στουντιο) και φυσικα αυτο που λεμε ενα "καπελο".

Δεν ξερω αν βοηθησα... γενικα τα πολλα αξεσουαρ δεν με βοηθανε.. η ποικιλια φακων ομως... 100%!!!

Ρεβεκκα said...

Ευχαριστω πολυ που μου απαντησες.Σε φακους τι να κοιταξω δηλαδη?τι φακο προτεινεις.Δεν εχω την επιλογη να παρω πολλους.Θελω να ξεκινησω με ενα καλο κ βλεπουμε.Καλο μηνα να εχεις και ελπιζω να εισαι καλυτερα.φιλια...

Tina Kewy said...

Χμμμμ εξαρταται... εγω εχω τον κλασσικο ευρυγωνιο, εναν πορτραιτου, και δυο τηλεφακους.
Να ξερεις οτι οσο η ταχυτητα ανεβαινει, ανεβαινει και η τιμη. Απο Νικον δεν ξερω καθολου να σου πω. Παντως ο,τι παρεις να ειναι τουλαχιστον 1.4...αααααντε 1.8, με καλο φωτισμο και χαμηλο ISO θα εισαι οκ.
Κριμα που δεν εισαι Αθηνα γιατι θα μπορουσες να ενοικιασεις φακους να τους δοκιμασεις αλλα και να αγορασεις εναν μεταχειρισμενο σε καλη κατασταση.
Ο ενας μου τηλεφακος ειναι μεταχειρισμενος (αλλα τον πηρα σε αριστη κατασταση) και ετσι εδωσα μονο 700Ε. Τους αλλους, τα μαζευα κανα χρονο ;) αλλα αξιζε :)
Ααα ξεχασα πριν να σου πω οτι ενα αλλο πραγμα που θεωρω απιστευτα χρησιμο (μιας και μισω το φλας με παθος!) ειναι οι λαμπες με ανακλαστικες ομπρελλες. Διπλωνουν και ειναι ελαφριες, στηνονται ευκολα και δινουν πολυ φυσικο φως. Χρησιμοποιω δυο :)

Post a Comment