Thursday 30 June 2011

The big "catch up" post

Ουφ, πολυ καιρο εχω να σας γραψω, πολλα εχουν γινει και δεν θυμαμαι απο που να αρχισω!!
Λοιπον ας αρχισουμε απο τις 21 Μαη, το παρτυ για την ονομαστικη εορτη του Κων/νου μου.
Επειδη ζουμε σε ενα μικροσκοπικο διαμερισμα, αποφασισαμε να κανουμε το παρτυ στο Αλσος της Νεας Φιλαδελφειας και να ειναι σε στυλ πικ-νικ.

Μου αρεσουν τα παρτυ με "θεμα" και ο Κωστης διαλεξε "τερατακια". Επισης ειπαμε στα παιδια να φερουν και τα ποδηλατα τους μιας και ο χωρος προσφερονταν...
Αυτη ηταν η προσκληση μας που σχεδιασα για να ταιριαζει με το θεμα μας...

Για τα παιδακια ειχα φτιαξει τσαντακια με τοστ, χυμο, ενα μικρο σακουλακι πατατακια και μια μικρη σοκολατα.
Για τους μεγαλους ειχα καφεδες, χυμους και γλυκακια... Ολα απο τα χερακια μου :)
Για δωρακια ειχα φτιαξει χαρτινου κωνους τους οποιους ειχα τυπωσει τα τερατακια σε χοντρο χαρτονι (εχω επαγγελματικο εκτυπωτη) και τα ειχα γεμισει με ζαχαρωτα, ενα μπουκαλακι με φουσκες του οποιου ειχα αντικαταστησει το χαρτακι με τερατακια, και στα αγορακια ειχα βαλει ενα αυτοκινητακι Hot Wheels και στα κοριτσακια ενα Littlest Pet Shop ζωακι.

Ο Εορταζοντας!




Τα γλυκακια για τους μεγαλους, cupcakes in a jar!!
Πισω μπορειτε να δειτε και τα τσαντακια με το φαγητο για τα παιδια και ενα σακουλακι με τοστ :)

Ενα απο τα συντριβανια στον Κενταυρο μπροστα.

Ατομικα γλυκακια και νερακια τα οποια ειχε το καθενα το ονομα του παιδιου επανω (με ασορτι ετικετες φυσικα με το θεμα μας) για να μην μπερδευονται.


Εστρωσα το μεγαλο τραπεζι του πικ νικ με ενα τραπεζοντημαλο βουλε-τερατε και φαγαμε...
(και ναι ο Γιαννης τρωει κατι απο Goody's γιατι ενω ειχα υπαρξει σαφεστατη οσον αφορα την ενημερωση για τον αριθμο των παιδιων, ηρθαν 4 παιδακια με τους αντιστιχους γονεις, ακαλεστα γιατι το ενα παιδακι ηταν ξαδελφακι με ενα αλλο, που ειχε μια μικρη αδελφη κτλ... Ευτυχως τα Goody's ηταν κοντα και βολευτηκαμε ;))


Τα νερακια μας...


Οι χυμοι μας...



Τα δωρακια μας...

Ηταν μια υπεροχη ημερα και την καταχαρηκαμε ολοι... Τωρα ο Γιαννης ανυπομονει για την δικη του γιορτη.. μονο που δεν εχει καταλαβει ακομα οτι πεφτει καταχειμωνο ;)
Θεωρω πολυ σημαντικο τα διδυμα να νιωθουν οχι μονο μελος της ομαδας αλλα και μοναδικοι, γιαυτο και δινω σημασια στο να γιορταζει το καθε παιδι την γιορτη του... ειναι η ημερα που ειναι ολοδικη του ενω για εμας τους υπολοιπους, τα γεννεθλια μας ειναι η ξεχωριστη μας ημερα..